Pastaret med oksekød og ærter
Nem og lækker hverdagsmad – det er også Sense. Derfor får du her opskriften på en hurtig pastaret med oksekød og ærter, som både små og store familiemedlemmer vil elske. Sund og lækker hverdagsmad behøver heldigvis ikke at være kompliceret. Det gælder også for pastaretten her, der kan laves relativt hurtigt – og den nemme tilberedning går heldigvis ikke ud over smagen, Giv retten et godt drys parmesan til sidst for at fuldende smagen.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; pasta, tørret |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 18 g | 36 g |
Kulhydrat: | 52 g | 104 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 53 g | 106 g |