Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Pitabrød med fyld er en nem og velsmagende måde, hvorpå du kan få gjort kål på diverse grøntsager fra køleskabets gemmer. Her er der blandt andet brugt spidskål og gulerod, men både salatblade, spinat, rødløg, tomat, agurk, ærter samt andre kålsorter er også gode i. Det her pita med fyld smager af hjemmelavet fastfood på grund af de shawarmakrydrede oksestrimler og en hjemmelavet hvidløgsdressing med chili og paprika.
Oksekød
Dressing
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Fuldkornspitabrød |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hvidløgspulver; ketchup; paprika; persille; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce; stødt kanel |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |