Porretærte med skinke og feta
Porretærte er en af de mest elskede blandt madtærter, og det er ikke så underligt. Tilberedningen i ovnen er nemlig med til at fremhæve porrernes karakter og naturlige sødme, hvilket klæder de øvrige ingredienser i en porretærte så godt. Denne variant af porretærte er med skinke og feta, men du kan fint udelade begge, hvis du foretrækker en mere simpel version af denne skønne spise.
Tærte
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; porre |
Håndfuld 3: | Skinketern; æg |
Håndfuld 4: | Tærtedej, fuldkorn |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Salt og peber; tørret oregano |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |