Rispapirruller med peanutdressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rispapirruller

½ agurk
4 forårsløg
½ mango
½ avokado
1 spsk. citronsaft
200 g roastbeef
1 håndfuld koriander
6 stykker rispapir
2 spsk. sesamfrø

Peanutdressing

50 g peanutbutter
½ dl kokosmælk light
1 spsk. sojasauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær agurk og forårsløg i stave.
2
Skræl mango og skær mangokødet i tynde skiver. Fjern skal og sten og skær avokado i tynde skiver. Dryp citronsaft ud over avokadoen, så den ikke bliver brun.
3
Skær roastbeef i strimler.
4
Dyp et blad rispapir i en skål med koldt vand. Tag det op og læg det på en tallerken.
5
Fyld grøntsager, mango, avokado og roastbeef på midten. Kom så lidt koriander på.
6
Fold rispapiret henover fyldet, fold venstre og højre side indover og rul op ad, så den former en rulle. Fortsæt en ad gangen med de næste rispapirblade.
7
Rør peanutbutter, kokosmælk og sojasauce sammen til en dressing.
8
Servér rullerne med et drys af sesamfrø og dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg
Håndfuld 3:Roastbeef
Håndfuld 4:Mango; rispapir
Fedt:Avokado; peanutbutter; sesamfrø
Smagsgivere:Citronsaft; koriander; sojasauce
Mælkeprodukter:Kokosmælk light
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt