Rispapirruller og kinakål med steakstrimler, spirer, peanutbutter og sur-sød sauce

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 28. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

250 g skært oksekød
1 tsk. smør
1 tsk. olie
salt og peber
2 spsk. sojasauce
1 peberfrugt
6 forårsløg
20 g mandler
¼ kinakål
100 g bønnespirer
6 stykker rispapir
40 g peanutbutter
4 spsk. sur-sød sovs
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær steak i meget tynde skiver og svits i smør og olie ved høj varme indtil det kun lige har taget farve. Krydr godt med salt og peber. Kom sojasauce ved og rør rundt.
2
Skær peberfrugt og forårsløg i fine tynde skiver og hak mandler. Knæk 2 blade kinakål af og skær resten i tynde strimler. Kom alle grøntsager i skåle for sig.
3
Sæt alle skåle på bordet og fyld et fladt fad med vand. Opblød rispapir efter anvisning på pakken.
4
Læg rispapir på en tallerken eller et bræt og smør lidt peanutbutter på og drys med lidt mandler. Læg så lidt af alle grøntsager på og en lille portion steakstrimler. Kom sur-sød sauce på og fold rispapiret sammen efter anvisning på pakken. Lav samme type anretning - blot i kinakålbladene. Du kan folde dem sammen eller blot servere bladene åbne med fyld i.
5
Servér risruller og fyldte kinakålblade sammen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bønnespire; forårsløg; kinakål; peberfrugt
Håndfuld 3:Skært oksekød
Håndfuld 4:Rispapir
Fedt:Mandler; olie; peanutbutter; smør
Smagsgivere:Salt og peber; sojasauce; sur-sød sovs
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt