Smørstegt kylling i champignon-spinatsauce med ris til

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling og ris

40 g fuldkornsris, rå
10 g smør
1 kyllingebryst
salt og peber
½ tsk. paprika

Champignon-spinatsauce

2 fed hvidløg
½ løg
150 g champignon, rå
10 g smør
1 dl mælk, maks. 3,5%
½ bouillon, terning
½ tsk. sennep
5 g parmesan, revet, 31+/18 % eller derover
100 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Varm en pande op med smør, og steg kyllingebryst på begge sider, til næsten gennemstegt. Krydr godt med salt, peber og paprika.
3
Tag kyllingen af varmekilden, og lad den hvile imens du tilbereder saucen.
4
Hak hvidløg, skær løg i tern og champignon i kvarte. Kom smør på panden, og svits hvidløg og løg. Tilsæt champignon, og brun dem godt.
5
Tilsæt mælk, og smuldr bouillon henover. Tilsæt sennep og parmesan, smag til med salt og peber.
6
Kom nu spinatbladene i saucen, og lad dem falde sammen, før du lægger kylling tilbage deri. Lad det simre, til kyllingen er mør.
7
Servér kylling i champignon-spinatsauce med ris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Parmesan, revet, 31+/18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; paprika; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt