Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Det er nemt at bruge denne opskrift, hvis du står og har rester, du skal have brugt. Du kan nemlig fylde denne æggetortillawrap med det, du lige har ved hånden. Det kan være en rest af kød, fjerkræ eller en salat. Ost og pesto kan nemlig kvikke en hver madrest op, så den smager helt fantastisk. Du kan sågar fylde æggewrappen med frugt og ost og nyde den med skyr eller græsk yoghurt til.
Det skal du bruge
Æggewrap og fyld
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål |
Håndfuld 3: | Salatost i tern 3 %; æg |
Håndfuld 4: | Mini fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Avokado; olie; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Jalapeños, fra glas; salt og peber; sriracha chili sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 585 | 585 |
Fedt: | 39 g | 39 g |
Kulhydrat: | 22 g | 22 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 31 g | 31 g |