Spidskålswrap med oksekød og hytteost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt oksekødsblanding

1 fed hvidløg
2 skiver bacon
200 g hakket oksekød, 3-7 %
10 g smør
salt og peber

Andet fyld

½ peberfrugt
250 g spidskål
200 g hytteost
2 spsk. ketchup
2 spsk. chilisauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg og skær bacon i små stykker.
2
Steg hvidløg, bacon og oksekød i smør til kødet har taget farve. Krydr med salt og peber.
3
Skær peberfrugt i tynde strimler.
4
Læg to spidskålsblade per person oven på hinanden på et stykke madpapir. Fyld med oksekød, peberfrugt og hytteost. Kom lidt ketchup og chilisauce ovenpå. Pak salatbladene tæt omkring fyldet til en rulle og pak den stramt ind i madpapir. Smør snippen af madpapiret, hvor wrappen lukker om fyldet, med lidt mayonnaise. Det får den til at klæbe, så madpapiret holder sig lukket omkring wrappen.
5
Skær salatwrappen i halve og nyd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Bacon; hakket oksekød, 3-7 %; hytteost
Fedt:Smør
Smagsgivere:Chilisauce; hvidløg; ketchup; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt