Spidskålswrap med wokgrønt og rejer

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet fyld

2 fed hvidløg
3 spsk. olie
400 g wokgrøntsager, fra frost
salt og peber
300 g rejer
½ mango
250 g spidskål
2 spsk. sojasauce
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
2 spsk. chilisauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg.
2
Steg hvidløg i halvdelen af olien til det begynder at tage farve. Kom de frosne wokgrøntsager ved. Lad dem stege i cirka 7-10 minutter til de har taget farve. Krydr med salt og peber. Læg grøntsagerne til side og kom resten af olien på. Steg rejerne i et par minutter og krydr med salt og peber.
3
Fjern skallen og skær mango i tynde strimler.
4
Læg to spidskålsblade per person oven på hinanden på et stykke madpapir. Fyld med wokgrønt, sojasauce, friache, mango og rejer. Kom eventuelt lidt chilisauce ovenpå. Pak salatbladene tæt omkring fyldet til en rulle og pak den stramt ind i madpapir. Smør snippen af madpapiret, hvor wrappen lukker om fyldet, med lidt mayonnaise. Det får den til at klæbe, så madpapiret holder sig lukket omkring wrappen.
5
Skær salatwrappen i halve og nyd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; wokgrøntsager, fra frost
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Mango
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chilisauce; hvidløg; salt og peber; sojasauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt