Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Madpandekager med fyld kan få mundvandet til at løbe hos de fleste. Her er der brugt spinatpandekager, som glimrer med både smag og en flot grøn farve. Spinatpandekager er en fremragende måde, hvorpå du kan snige ekstra grønt ind i din aftensmad. Spinatpandekagerne smager skønt, som de er, men med fyld af saftig kylling, spidskål, ærter og en hjemmelavet dressing, så bliver der med garanti glæde ved middagsbordet.
Det skal du bruge
Fyld
Spinatpandekager
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; spidskål; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Purløg; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 27 g | 54 g |
Kulhydrat: | 38 g | 76 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 48 g | 96 g |