Stegt flæsk med persillesovs
Der er dømt dansk idyl for fuld udblæsning med denne opskrift på stegt flæsk med persillesovs. Mon ikke denne ret står højt på favoritlisten i de fleste danske hjem? Her får du den helt, som den skal være, med stegeflæsk og opbagt persillesovs. De kogte kartofler har fået følge af porrer, blomkål, grønne bønner og ærter. Det ekstra grønne indslag højner bestemt kun retten, så du kan holde dig glad, mæt og lykkelig endnu længere.
Det skal du bruge
Kartofler og grønt
Flæsk
Persillesovs
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; grønne bønner, dybfrost; grønne ærter, dybfrost; porre |
Håndfuld 3: | Svinekød, stegeflæsk |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Persille; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 770 | 3080 |
Fedt: | 47 g | 188 g |
Kulhydrat: | 45 g | 180 g |
Kostfibre: | 17 g | 68 g |
Protein: | 34 g | 136 g |