Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 20. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tortillatrekanter og parmaskinke

½ fuldkornstortillawrap
20 g revet ost, maks. 30+/17 %
3 skiver parmaskinke

Spidskålssalat

1 æg
100 g spidskål
1 tsk. olie
salt og peber
½ peberfrugt, rød
1 appelsin
10 g mandler

Dressing

1 tsk. olie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
2
Skær tortillawrap i mindre trekanter. Læg tortillatrekanterne på en bageplade med bagepapir, og drys med ost.
3
Læg parmaskinkeskiverne ved siden af tortillatrekanterne. Bag midt i ovnen, til osten er gylden og parmaskinken er sprød.
4
Kog æg smilende i 6-7 minutter.
5
Snit spidskål i tynde strimler. Hæld olie på panden, og steg spidskålen, til den er gylden. Krydr med salt og peber.
6
Skær peberfrugt i tynde strimler. Pil appelsin og skær i skiver. Vend stegt spidskål med peberfrugt og appelsinskiver.
7
Hak mandler groft.
8
Rør en dressing af olie, vineddike, sennep, citronsaft, salt og peber.
9
Anret spidskålsblandingen i en dyb tallerken. Top med parmaskinke, halve æg, mandler og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin; peberfrugt, rød; spidskål
Håndfuld 3:Parmaskinke; revet ost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Citronsaft; hvidvinseddike; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt