Stegt tunbøf med agurke-nudelsalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 21. januar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Agurke-nudelsalat

40 g nudler, tørrede
¼ agurk
½ løg
½ rød chili
½ dl krydderurter efter eget ønske
1 tsk. olie
1 spsk. sojasauce

Stegt tunbøf

200 g tun, fersk
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tilbered nudler efter anvisningen på pakken og dræn dem fri for vand.
2
Skær agurk i små tern og hak løg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak krydderurterne.
3
Vend nudler med agurk, løg, chili, krydderurter, olie og sojasauce.
4
Pensl tunbøf med olie. Varm en pande godt op og steg tunbøf i lidt over 1 minut på begge sider. Lad tunbøffen hvile.
5
Skær tunbøffen i tykke skiver.
6
Servér tunstykkerne med nudelsalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; løg
Håndfuld 3:Tun, fersk
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; rød chili; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt