Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
De fleste forbinder sandsynligvis supper med årets køligere måneder, men denne her suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel smager dejligt hele året. Blåmuslingerne koges først i tør cider, som herefter sigtes og danner base for suppen. Dertil kommer bouillon og en god sjat fløde, som sammen med førnævnte ingredienser bliver til en mundvandsfremdrivende muslingesuppe, som egner sig fint som weekend- eller gæstemad.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Fennikel; løg; porre |
Håndfuld 3: | Blåmusling, frisk med skal |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber |
Nydelseselementer: | Cider |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |