Tigerrejer med pasta og flødesovs

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 12. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Wokret

150 g tigerrejer, ferske fra frost
1 tomat
200 g spidskål
2 fed hvidløg
½ tsk. chiliflager
10 g olie
½ citronsaft
salt og peber
½ dl piskefløde, 38 %

Andet

40 g pasta, tørret
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø rejerne ved at lægge dem i en skål med koldt vand. Dræn dem godt, når de er optøet.
2
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken.
3
Skær tomat i tern, fintsnit spidskål og hvidløg.
4
Steg hvidløg og chili i olie i et minut ved høj varme. Tilsæt rejerne, og lad dem stege, til de er blevet næsten helt røde.
5
Kom tomat og spidskål i. Dryp citronsaft over, og krydr med salt og peber.
6
Lad det hele stege i et par minutter, mens du vender rundt i blandingen et par gange.
7
Hæld fløde over, og bland pasta i. Lad det koge i et par minutter.
8
Anret retten i en dyb skål, og krydr med friskkværnet peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Chiliflager; citronsaft; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt