Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Der er fuld smæk på farverne i det her mundvandsfremdrivende fiskefad, hvor et saftigt stykke torsk får både smag og sprødhed ved tilføjelsen af pesto og lufttørret skinke. I fadet får torskefileten desuden selskab af en kombination af sprøde kartoffelbåde, cherrytomater og peberfrugt krydret med timian og oregano, men du kan fint variere fiskens følgesvende med de grøntsager, du nu engang har ved hånden.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Parmaskinke; torsk |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber; tørret oregano; tørret timian |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |