Torskerogn med asier og remoulade

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder. For at tilberede denne ret, kræves der dog et varmeblus.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

200 g torskerogn
30 g kapers
20 g olie
salt og peber
30 g remoulade
80 g asier, syltede
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær torskerogn i skiver.
2
Dræn kapers.
3
Kom olie på en pande og steg kapers i 5-6 minutter til de begynder at tage farve. Krydr med salt og peber. Læg de stegte kapers i en lille skål.
4
Steg så torskerogn på begge sider i samme olie.
5
Servér torskerogn med asier, remoulade og kapers på toppen. Krydr eventuelt med salt og peber.

Tips og gode råd

Tip #1
Spis torskerognen på et stykke rugbrød.
Tip #2
Erstat de syltede asier med andre slags syltede eller frisk grøntsager til.
Tip #3
Torskerognen kan spises direkte fra dåsen - hvis du ikke har en varmekilde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asier, syltede
Håndfuld 3:Torskerogn
Fedt:Olie; remoulade
Smagsgivere:Kapers; salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:605605
Fedt:37 g37 g
Kulhydrat:21 g21 g
Kostfibre:0 g0 g
Protein:49 g49 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt