Tortillapizza med parmaskinke, ost og basilikum

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tortillapizza

40 g tortillawrap, hvede
40 g tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
salt og peber
½ rødløg
50 g parmaskinke
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
1 dl frisk basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Læg tortillawrap på bagepapir på en bageplade. Fordel tomatsauce jævnt på overfladen. Krydr med salt og peber.
3
Skær rødløg i skiver og læg dem på pizzaen sammen med parmaskinke.
4
Drys revet ost på toppen og bag i cirka 10-12 minutter, til osten er smeltet og parmaskinken sprød.
5
Servér straks med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
Håndfuld 3:Parmaskinke
Håndfuld 4:Tortillawrap, hvede
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Frisk basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt