Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 16. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gryderet

2 rødløg
2 fed hvidløg
4 tomater
1400 g hvidkål
400 g hakket lammekød
40 g olie
2 spsk. chilipasta
70 g tomatpuré
1 bouillon, terning
4 dl vand
salt og peber

Tilbehør

1 dl persille
120 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg og hvidløg fint. Skær tomat i tern og hvidkål i tynde strimler.
2
Brun lammekødet i olie i en gryde. Kom rødløg og hvidløg ved. Svits et par minutter og tilsæt så chilipasta, tomatpuré, bouillonterning og vand. Bring retten i kog og tilsæt tomater og hvidkål. Smag til med salt og peber. Lad retten simre i 20 minutter under låg.
3
Hak persillen.
4
Servér hvidkålsretten med fraiche og persille på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hvidkål; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Hakket lammekød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chilipasta; hvidløg; persille; salt og peber; tomatpuré
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt