Varmrøget laks med stegt pastasalat og dilddressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastasalat

40 g pasta, tørret
½ squash, rå
1 peberfrugt
1 rødløg
1 tsk. smør
1 tsk. olie
salt og peber
1 spsk. sesamfrø

Dilddressing

30 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. dild
1 tsk. sennep
salt og peber

Andet

120 g varmrøget laks
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Skær squash, peberfrugt og løg i mundrette tern. Steg dem i smør og olie til de har taget farve. Krydr med salt og peber og vend grøntsagerne med pasta og sesamfrø.
3
Rør fraiche sammen med hakket dild, sennep, salt og peber.
4
Servér varmrøget laks med de stege grøntsager med pasta og dilddressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Varmrøget laks
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; sesamfrø; smør
Smagsgivere:Dild; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt