Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 16. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

2 håndfulde salat
2 tomater
4 spsk. fraiche, maks. 9 %

Sommerfrikadeller

1 squash, rå
1 løg
1 gulerod
1 fed hvidløg
1 chili
1 håndfuld persille
3 æg
240 g kikærter, tilberedte
salt og peber
20 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl salat og skær tomat i skiver.
2
Riv squash, løg og gulerod. Pres hvidløg eller hak det fint. Hak chili fint og persille groft.
3
Kom squash i en si, og pres let, så væsken løber fra.
4
Blend æg, hvidløg og kikærter til en ensartet masse.
5
Vend squash, løg, gulerod, chili, persille, salt og peber i.
6
Form frikadeller med en ske, og steg dem brune og gyldne i smør.
7
Servér frikadeller med tomat, salat og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; salat; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; æg
Fedt:Smør
Smagsgivere:Chili; hvidløg; persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt