Wok med oksekød, ris og varm broccolisalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 8. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Wok med oksekød

70 g fuldkornsris, rå
2 løg
300 g skært oksekød
10 g olie
1 tsk. paprika
salt og peber
½ stk. oksekødsbouillon, terning
1 dl vand
1 spsk. maizena

Varm broccolisalat

20 g mandler
½ hoved broccoli, rå
4 skiver bacon
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Hak løg fint og skær kødet i rustikke tern.
3
Lynsteg kødet i olie i et par minutter. Tilsæt løg og krydr med paprika, salt og peber og lad det svitse i et par minutter. Kom bouillonterning og vand ved. Lad retten simre i 10-15 minutter til kødet er mørt.
4
Rør maizena ud i lidt koldt vand og jævn sovsen med maizena.
5
Hak mandler groft og skær broccoli i små buketter. Skær bacon i mindre stykker. Steg bacon sprødt på en tør pande og vend mandler og broccoli i. Lad det stege i et par minutter.
6
Servér wokretten med ris og den varme broccolisalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; løg
Håndfuld 3:Bacon; skært oksekød
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; maizena
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Oksekødsbouillon, terning; paprika; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt