Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Heldigvis behøver en travl hverdag ikke at forhindre hverken lækker eller sund aftensmad. Det er især det asiatiske køkken et glimrende eksempel på. Her får hurtige wokretter med kød og grønt masser af smag takket været ingredienser som østerssauce og fiskesauce. Denne wokret er med skært oksekød i strimler, snittet spidskål, grønne bønner og ærter, som efter en lynstegning serveres oven på kogte nudler.
Wok
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner, dybfrost; grønne ærter, dybfrost; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sukker; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |