Wok med tigerrejer og sesamfrø

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Marinade

2 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce
1 spsk. honning
1 spsk. chilisauce
½ dl vand
1 spsk. sesamfrø
1 spsk. maizena

Wokret

½ peberfrugt, rød
4 asparges, grønne
20 g olie
150 g tigerrejer
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres hvidløg i en skål. Kom sojasauce, honning, chilisauce, vand, seseamfrø og maizena i. Pisk det godt sammen.
2
Skær peberfrugt i tynde strimler. Fjern den træede del af aspargesene og skær hver asparges i tre til fire dele på skrå.
3
Opvarm olien i en wok eller en pande og svits peberfrugt og asparges i 3-4 minutter ved mellemvarme. Skru op for varmen og vend rejerne sammen med grøntsagerne i 3-4 minutter til rejerne er blevet lyserøde. Hæld marinaden i og vend rundt, til saucen begynder at tykne.
4
Servér straks.

Tips og gode råd

Tip #1
Smag retten til med limesaft.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Tigerrejer
Håndfuld 4:Maizena
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Chilisauce; honning; hvidløg; sojasauce
Frit:Vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:500500
Fedt:26 g26 g
Kulhydrat:32 g32 g
Kostfibre:4 g4 g
Protein:35 g35 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt