Wrap med marineret nakkekotelet, spidskål og chili-hvidløgsdressing
Når hverdagen kalder på noget lækkert, sundt og lynhurtigt, kommer denne vanedannende opskrift på wrap med marineret nakkekotelet, grøntsager og en krydret dressing til undsætning. I denne dejlige sammensætning kombineres saftigt kød i strimler med sprøde og knasende grøntsager i en lun fuldkornstortilla. Fyldet bindes sammen af en cremet dressing på A38 smagt til med chili og hvidløg.
Dressing
Wrap
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Marineret nakkekotelet |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chili; citron; hvidløg; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | A38, 1,5 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |