Peanutbutter-bananmuffins med chokolade

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Muffins

2 æg
2 bananer
30 g peanutbutter
2 spsk. ahornsirup
½ tsk. vaniljepulver, uden sukker
1 tsk. bagepulver
150 g mørk chokolade, 70 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader (ikke varmluft).
2
Del æg i blommer og æggehvider. Pisk æggehviden helt stiv.
3
Blend banan, æggeblommer, peanutbutter, sirup, vaniljepulver og bagepulver i cirka 2 minutter, til en glat dej.
4
Hak chokoladen og vend den i dejen. Vend så forsigtigt æggehviderne i. Fordel dejen i 12 små muffinsforme.
5
Bag dem midt i ovnen i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Stik eventuelt i dem med en kødnål – der skal ikke hænge dej ved nålen. Afkøl på en bagerist.
6
Servér muffins sammen med en god kop kaffe eller te.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover; peanutbutter
Smagsgivere:Ahornsirup; vaniljepulver, uden sukker
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt