Bønne-linsesalat med brødcroutoner og salatost

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bønne-linsesalat

1 fed hvidløg
1 fuldkornsbolle
¼ rødløg
½ peberfrugt, rød
75 g edamamebønner
100 g grønne ærter
75 g beluga linser, tilberedte
10 g olie
salt
35 g salatost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær hvidløg i skiver og brød i tern. Skær rødløg og peberfrugt i tern. Optø edamamebønner og ærter, si væde fra belugalinser.
2
Opvarm olie på en pande, og rist hvidløg og brødtern sprøde til croutoner. Krydr med salt.
3
Vend edamamebønner, belugalinser, rødløg, ærter og peberfrugt sammen til en salat.
4
Skær salatost i mindre stykker, og drys dem på toppen sammen med brødcroutoner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Beluga linser, tilberedte; edamamebønner; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt