Bowl med laks, æg og chilidressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. november 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bowl med laks og æg

2 æg
100 g spidskål
50 g rucolasalat
10 g olivenolie
1 avokado
1 spsk. citronsaft
150 g agurk
100 g slikærter
120 g gravad laks
2 spsk. sesamfrø

Dressing

4 spsk. fraiche, 9 %
1 spsk. ketchup
1 knsp. chiliflager
salt og peber

Andet

2 skiver fuldkornsbrød

Pynt

dildkvist
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 7-8 minutter til ægget er smilende. Afkøl og del i halve.
2
Snit kålen helt fint og vend med rucola og olie.
3
Skær avokado i skiver og vend dem i citronsaft. Skær agurk og slikærter i passende stykker.
4
Rør fraiche og ketchup sammen til en dressing. Smag til med chili, salt og peber.
5
Anret æg, kål, rucola, avokado, agurk, ærter, laks og sesamfrø. Servér dressingen og brødet til og pynt med dildkviste.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rucolasalat; slikært; spidskål
Håndfuld 3:Gravad laks; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Avokado; olivenolie; sesamfrø
Smagsgivere:Chiliflager; citronsaft; dildkvist; ketchup; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt