Frokostbolle med hamburgerryg og spidskålstzatziki

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 31. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spidskålstzatziki

200 g spidskål
1 fed hvidløg
20 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Tilbehør

1 fuldkornsbolle
2 skiver hamburgerryg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskålen helt fint.
2
Pres hvidløg og bland det med mayonnaise, fraiche, salt og peber.
3
Vend spidskålen godt rundt i hvidløgsdressingen.
4
Skær bollen i halve og rist dem eventuelt.
5
Kom en skive hamburgerryg på hver halvdel.
6
Top med spidskålstzatziki.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Hamburgerryg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt