Grønkålssalat med sojamandler, frugt og salattern

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sojamandler

75 g mandler
3 spsk. sojasauce

Grønkålschips

100 g grønkål, rå
½ tsk. olie
1 drys salt

Salat

100 g grønkål, rå
5 g sesamolie
100 g squash, rå
1 æble
1 pære
1 dl blåbær
200 g salatost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog mandler og sojasauce på en tør pande i nogle minutter. Sojasaucen skal koge helt ind. Afkøl.
3
Fordel grønkål på bagepapir på en bageplade. Dryp olie over og drys med en anelse salt. Bag grønkålschips i 10-15 minutter, til de er let brune i kanterne. Vend rundt et par gange undervejs. Afkøl.
4
Vend den friske grønkål med sesamolie, og anret den med strimler af squash samt skiver af æble og pære.
5
Drys blåbær, salattern og sojamandler over salaten, og servér grønkålschips til, eller drys dem over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; squash, rå; æble
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Blåbær; pære
Fedt:Mandler; olie; sesamolie
Smagsgivere:Salt; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt