Kyllingesalat med hummus og brødcroutoner

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Brødcroutoner

1 fuldkornsbolle
10 g olie

Tilbehør

1 kyllingebryst
100 g spidskål
250 g cherrytomater
8 asparges, grønne

Hummus

1 fed hvidløg
1 ds. kikærter, tilberedte
20 g olie
salt og peber
spidskommen
chili
citronsaft
vand
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær bolle i tern, vend dem i lidt olie, og bag dem til sprøde brødcroutoner.
3
Kog kyllingebryst i letsaltet vand eller bouillon i cirka 11-13 minutter til det er tilberedt.
4
Skær hvidløg i mindre stykker. Blend kikærterne med olie, salt, peber, spidskommen, chili, citronsaft og hvidløg til en ensartet konsistens. Justér eventuelt konsistensen med lidt vand.
5
Snit spidskål fint, skær cherrytomat i kvarte og asparges i mindre stykker. Pluk kylling i mindre stykker.
6
Anret grøntsager og kylling sammen med humus, og top med brødcroutoner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; spidskål
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; citronsaft; hvidløg; salt og peber; spidskommen
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt