Laksesandwich med flødeost og dild

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Flødeostdressing

20 g flødeost naturel, maks. 17 %
30 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
1 spsk. dild
1 nip salt og peber

Andet

2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
50 g babyspinat
¼ løg
100 g røget laks
½ dl dild
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør en dressing af flødeost, fraiche, mayonnaise, dild, salt og peber.
2
Rist eventuelt toastbrødet.
3
Smør brødene med flødeostdressing.
4
Læg salat, laks og løg på den ene skive. Pynt med dild. Luk med den anden skive brød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; løg
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; røget laks
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Dild; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt