START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Madpakkesalat med spidskål, kylling og ærter

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. april 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tilberedt kyllingebryst
½ citron
½ spidskål
1 tsk. sukker
1 nip salt
½ avokado
¼ broccoli, rå
50 g grønne ærter, dybfrost
40 g skinketern
110 g hytteost
30 g oliebaseret pesto
peber
30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingebryst i mundrette stykker.
2
Pres citron i en skål.
3
Snit spidskål helt fint og kom det i skålen med citronsaft. Tilsæt sukker og salt og knug det godt sammen i et par minutter med hænderne.
4
Fjern skal og sten og skær avokado i tern.
5
Del broccoli i små buketter og kom dem i en skål sammen med de frosne ærter. Hæld kogende vand over og lad dem stå i et par minutter. Dræn dem fri for vand.
6
Vend skinketern med kylling, hytteost og pesto. Krydr med salt, peber.
7
Hak mandlerne groft.
8
Kom alle ingredienserne i en skål og vend det forsigtigt sammen.
9
Kom i egnede plast eller glasbeholdere og sæt på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; grønne ærter, dybfrost; spidskål
Håndfuld 3:Hytteost; skinketern; tilberedt kyllingebryst
Fedt:Avokado; mandler; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Citron; peber; salt; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt