Æggekage med spinat og champignon dertil ristet rugbrød
En hjemmelavet æggekage er et klassisk hit med mange fordele. Ikke alene kan du få ryddet op i resterne, for det meste kan bruges i en æggekage, du får også masser af smag og mæthed – og så gør det heller ikke noget, at maden er klar på ganske kort tid, når der står æggekage på menuen. Her får du opskriften på en lækker æggekage med spinat og champignon, som du kan nyde til frokost eller aftensmad. Nyd den med et stykke ristet rugbrød smurt med pesto.
Det skal du bruge
Æggemasse
Grøntsager
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; løg |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; rugbrød |
Fedt: | Olie; oliebaseret pesto; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 520 | 520 |
Fedt: | 28 g | 28 g |
Kulhydrat: | 37 g | 37 g |
Kostfibre: | 12 g | 12 g |
Protein: | 24 g | 24 g |