Spidskålsalat med tun og linser dertil rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

20 g mayonnaise
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber
citronsaft

Salat

100 g spidskål
2 gulerødder
2 skoleagurker
8 cherrytomater
200 g tun i vand, konserves
1 ds. linser, tilberedte

Tilbehør

2 skiver rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør en dressing af mayonnaise, fraiche, salt, peber og citronsaft.
2
Snit spidskål fint. skær gulerod i tern, agurk i skiver og cherrytomat i kvarte.
3
Dræn tun og linser for væske.
4
Vend spidskål, gulerod, agurk, cherrytomater, tun og linser sammen, og fordel dressingen henover.
5
Spis rugbrød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; gulerod; skoleagurk; spidskål
Håndfuld 3:Linser, tilberedte; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt