Omelet caprese og toastbrød med avokado

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

1 tsk. olie
1 håndfuld spinatblade, rå
½ dl basilikum
1 fed hvidløg
2 æg
60 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
1 tomat
salt og peber

Toast med acokado

½ avokado
1 spsk. citronsaft
salt og peber
1 toastbrød, gerne fuldkorn
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Varm olien op i en pande, og svits spinatblade, basilikum og finthakket hvidløg, til bladene er faldet sammen.
2
Pisk æggene sammen og vend dem rundt med grøntsagerne på panden.
3
Skær mozzarella og tomat i skiver.
4
Læg mozzarella og tomat på toppen af æggemassen. Krydr med salt og peber. Læg eventuelt låg på.
5
Når æggemassen har sat sig, og osten er smeltet, er omeletten klar til servering.
6
Mos avokadokødet med citronsaft, krydr med salt og peber, og smør det på toastbrødet.
7
Servér omelet caprese og toast med avokado.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Basilikum; citronsaft; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt