Pastasalat med broccoli, røget laks og pinjekerner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g pasta, tørret
250 g broccoli, rå
2 fed hvidløg
10 g olie
salt og peber
15 g pinjekerner
80 g røget laks
2 spsk. citronsaft
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Del broccoli i buketter, og skær hvidløg i tynde skiver.
3
Steg broccoli og hvidløg i olie, til de tager farve. Krydr med salt og peber, og kom pinjekernerne ved.
4
Kom den kogte pasta i, og vend rundt.
5
Anret pastasalaten med laks. Dryp citronsaft over til sidst.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå
Håndfuld 3:Røget laks
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; pinjekerne
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt