Ristet bolle med flødeost, spejlæg og tomat

Tid i alt: 0 min.
Arbejdstid: 0 min.
Antal:
Udgivet d. 23. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spejlæg

1 æg
1 tsk. smør

Andet

1 fuldkornsbolle
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
1 tomat
salt og peber
½ dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Spejl æg i smør.
2
Del bolle og rist.
3
Smør de ristede boller med flødeost. Læg spejlæg på den ene og tomat på den anden halvdel. Krydr med salt og peber.
4
Servér med friske krydderurter på toppen og eventuelt en kop kaffe eller te til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt