Ristet brød med svampe-skinkestuvning

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Svampestuvning

½ løg
1 tsk. olie
150 g brune svampe
50 g lufttørret skinke
½ dl fløde, 38 %
50 g edamamebønner, bælgede fra frost
salt og peber

Andet

1 skive franskbrød
25 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tern, og rist dem i lidt olie.
2
Del svampe i kvarte, og lad dem stege med i 5-10 minutter.
3
Skær skinke i tern, og tilsæt dem sammen med fløde og edamamebønner.
4
Smag til med salt og peber.
5
Rist brødet, og servér det med spinatblade og svampe-skinkestuvning.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brune svampe; løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; lufttørret skinke
Håndfuld 4:Franskbrød
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt