Rugbrød med bælgfrugtsalat og bacon

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 27. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g bacon
50 g edamamebønner, bælgede fra frost
70 g grønne ærter, dybfrost
½ rødløg
½ avokado
10 g mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 nip karrypulver
salt og peber
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg det til afkøling på fedtsugende papir.
2
Kom edamamebønner og ærter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i et par minutter og dræn dem så fri for vand i en si.
3
Hak rødløg fint.
4
Fjern sten og skal fra avokado og mos den i en skål. Kom rødløg, sennep, mayonnaise, karrypulver, salt og peber i og bland det godt. Vend edamamebønnerne og ærter i.
5
Læg rugbrød på en tallerken og kom edamamesalaten på. Top med bacon.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; edamamebønne, bælget fra frost
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Dijonsennep; karrypulver; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt