Rugbrød med kyllingepålæg og coleslaw

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Coleslaw

2 gulerødder
50 g spidskål
½ dl yoghurt naturel
25 g mayonnaise
1 tsk. sennep
1 spsk. eddike
salt og peber

Rugbrød

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
6 skiver kyllingebryst, pålæg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv gulerødder og skær spidskål i tynde strimler. Bland med yoghurt, mayonnaise, sennep, eddike, salt og peber.
2
Smør rugbrød med smør. Del det i halve og læg pålæg på.
3
Servér rugbrødsmadderne med coleslaw på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst, pålæg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Eddike; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt