Rugbrød med leverpostej og syltede asier dertil gulerodsstave med spicy dip

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 19. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Snacks og dip

¼ chili
2 gulerødder
50 g ricotta, maks. 30+/17 %
salt og peber
15 g mandler

Leverpostegsmad

50 g cherrytomater
1 skive rugbrød
70 g leverpostej
1 skive saltkød
50 g asier, syltede
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak chili fint. Skær gulerødder i stave.
2
Rør ricotta sammen med chili, salt og peber.
3
Skær cherrytomater i halve.
4
Del rugbrød i halve og smør med leverposteg. Læg halve skiver saltkød på. Kom asier og tomater på.
5
Servér rugbrødsmadderne med gulerodsstave, mandler og dip til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asier, syltede; cherrytomat; gulerod
Håndfuld 3:Leverpostej; ricotta, maks. 30+/17 %; saltkød
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Chili; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt