Rugbrød med rejesalat, asparges og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejesalat

12 stk. asparges, grønne
1 lille rødløg
1 avokado
4 spsk. purløg
300 g rejer
½ citron
60 g fraiche, maks. 9 %
40 g mayonnaise
salt
friskkværnet peber

Andet

2 skiver rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Fjern den nederste del af aspargesene og skær dem i små stykker.
2
Hak rødløg fint og skær avokado i skiver. Hak purløg fint.
3
Dræn væden fra rejerne og vend dem med citronsaft.
4
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, purløg, salt og peber,
5
Vend asparges, rødløg og rejer i dressingen. Smag til og krydr ekstra med salt og peber efter behov.
6
Anret på én skive rugbrød halvdelen af rejesalaten og pynt med halvdelen af avokado. Krydr med salt og peber
7
Gem på køl den anden halvdel af rejesalaten og avokado skiver til frokost i morgen. Vend Avokado skiverne i lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; rødløg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Citron; friskkværnet peber; purløg; salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt