Rugbrød med spejlæg og yoghurt med æble og valnødder

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 14. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tsk. olie
1 æg
1 skive rugbrød
1 tsk. smør
salt og peber
1 æble
2 dl yoghurt naturel
10 g valnødder
1 gulerod
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opvarm en pande med olie og slå æg ud på panden. Steg til et spejlæg.
2
Smør brød med smør, og læg spejlæg på. Krydr med salt og peber.
3
Skær æble i tern, og hak valnødder groft.
4
Rør æbletern i yoghurt og drys valnødder henover.
5
Skyl og skræl gulerod og skær den i stænger.
6
Servér brød med spejlæg og gulerod samt yoghurt med æble og valnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; æble
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; smør; valnød
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt