Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Denne her farverige og mættende frokosttallerken byder på lidt af det hele. Der er både mayosmurt rugbrød toppet med tomat i skiver, smuldret salatost og purløg samt en klassisk æggemad. Hertil kommer en hurtig dip på krydderurter, hvidløg og yoghurt, som fungerer som dyppelse til en bunke gulerodsstænger. Har du andet grønt ved hånden, kan du fint erstatte nogle af gulerodsstængerne med det.
Dip
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; tomat |
Håndfuld 3: | Hårdkogt æg; salatost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; purløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |