Sommersalat med grønne asparges, melon, laks og sprøde rugbrødsstænger

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

1 skive rugbrød
1 tsk. olivenolie
flagesalt

Sommersalat med laks

4 stk. asparges, grønne
1 tsk. olivenolie
100 g melon, net
100 g røget laks

Dressing

10 g olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk. dild
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pensl rugbrød med olie og skær det i strimler og drys med flagesalt. Bag rugbrødsstavene i cirka 10 minutter, til de er sprøde.
3
Knæk den nederste træede del af apsargesene. Opvarm en pande med olie. Svits aspargesene til de får farve, og kom dem i en skål.
4
Skær melon og laks i mindre stykker.
5
Rør en dressing af olie, hvidløg, dild, salt og peber.
6
Vend asparges, melon og laks med dressingen.
7
Servér sommersalaten med rugbrødsstænger som tilbehør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; melon, net
Håndfuld 3:Røget laks
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Dild; flagesalt; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt