Spidskål med krebsehaler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

1 æg
100 g spidskål
50 g grønne ærter, dybfrost
90 g krebsehaler, i vand
1 spsk. peberrodssalat
10 g mayonnaise
1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
salt og peber

Tilbehør

40 g flute
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter.
2
Snit spidskålen helt fint, gerne på et mandolinjern.
3
Optø ærterne og dræn krebsehalerne.
4
Rør peberrodssalat og mayonnaise sammen med yoghurt.
5
Anret spidskål, ærter, krebsehaler, dressing og æg på toppen. Krydr med salt og peber.
6
Servér flutes og smør til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; spidskål
Håndfuld 3:Krebsehale, i vand; æg
Håndfuld 4:Flute
Fedt:Mayonnaise; peberrodssalat; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt