START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Sprød salat med hytteost, ærter og pesto

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 28. maj 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

200 g grønne ærter, dybfrost
1 hjertesalat
½ løg
¼ agurk
200 g hytteost
2 spsk. oliebaseret pesto
salt og peber
30 g valnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø ærterne ved at overhælde dem med kogende vand og derefter dræne dem for vand i en si.
2
Snit hjertesalat i strimler og skær løg i halve ringe. Skær agurk i tern. Bland hjertesalat med ærter, løg og agurk.
3
Vend hytteost med pesto, salt og peber,
4
Hak valnødderne.
5
Servér salatblandingen med hytteost på toppen og et drys valnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; grønne ærter, dybfrost; hjertesalat; løg
Håndfuld 3:Hytteost
Fedt:Oliebaseret pesto; valnød
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt