Tunsalat med ærter og agurk på rugbrød

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyld

100 g grønne ærter, dybfrost
140 g tun
¼ agurk
2 skiver rugbrød

Dressing

¼ løg
30 g mayonnaise
50 g skyr naturel
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. sød chilisauce
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem. Si dem fri for vand.
2
Dræn tunen for væske og pluk den i grove stykker.
3
Hak løg fint. Rør en dressing af mayonnaise, skyr, dijonsennep, sød chilisauce og løg. Smag til med salt og peber.
4
Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurkekødet i små tern.
5
Vend tun, agurk og ærter i dressingen.
6
Rist eventuelt rugbrødet og del i halve.
7
Anret de halve stykker rugbrød med tunsalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; grønne ærter, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Skyr naturel; tun
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Dijonsennep; salt og peber; sød chilisauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt