Ærtehummus med knækbrød, gnavegrønt og asparges

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hummus

2 forårsløg
260 g kikærter, tilberedte
200 g grønne ærter, dybfrost
20 g rapsolie
20 g tahin
1 tsk. spidskommen
½ tsk. salt
2 spsk. citronsaft
1 tsk. citronskal
2 spsk. persille

Tilbehør

1 gulerod
1 peberfrugt
½ agurk
6 asparges, grønne
4 knækbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær forårsløg i mindre stykker. Blend kikærter med ærter, forårsløg, rapsolie og tahin.
2
Smag til med spidskommen, salt, citronsaft og -skal, og hakket persille. Justér eventuelt konsistensen med lidt vand.
3
Skær gulerod, peberfrugt og agurk i stænger og knæk den træede del af aspargesene.
4
Servér hummus med knækbrød og grøntsagsstænger.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; asparges, grøn; forårsløg; grønne ærter, dybfrost; gulerod; peberfrugt
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Håndfuld 4:Knækbrød
Fedt:Rapsolie; tahin
Smagsgivere:Citronsaft; citronskal; persille; salt; spidskommen
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt